My Wishlist

alhamdulillah...result SPM aku okay2 je Jah oi...setakat nak menyara anak 8-9 orang tu ok lagi la..cukup2 makan je . okay tutup citer ni, sebenarnya aku nak kasi tau . baru sekarang aku ada wishlist sendiri...habis selama ni? selama ni takde lah aku sampai nak berwishlist2 bagai ni . entah!! tiba2 je ngada-ngada nak ada wishlist .

1st...aku teringin benda ni...
 
Audi r8

entah bila la dapat merealitikan wishlist aku ni...

2nd...kalau ta dapat yang 1st tu...yang ni pon boleh... (^_^)

ferrari enzo


hahahaha....demand siot aku ni....nak yang mahal2 je...entah tang mana lah aku nak cekau duit nak beli benda2 ni...elak da lepas beli...terus berpuasa aku bertahun-tahun...buka puasa pon ngan air kosong + lempeng kosong .. haishh...selamanya dalam wishlist je gamaknya.. 

*aku hanya manusia biasa, tiada pangkat, tiada harta yang bertingkat-tingkat...aku cuma berharap semua harta yang aku ada ni mendapat berkat dari-NYA...tu pon dah cukup dah...

tapi nak letak jugak yang 3rd ni....

Gemballa Mirage GT , Porsche



perh! semua berat2 . tapi pelik! kenapa semua warna hitam + merah? padahal aku tak berapa gemar warna merah . jawapannya : aku suka warna merah + hitam hanya pada benda2 tertentu..contohnya macam kereta2 sport..bagi aku lah, nampak smart kalau kereta sport warna merah + hitam... (>__<)

Kenapa kerata je yang ada dalam wishlist aku? setakat ni kereta dulu la..almaklum la.. lesen driving aq panas lagi baru keluar kuali..MAYBE akan datang senarai ni akan bertambah...BIG 'maybe' there...ooyeaahh! aku sangat minat kereta...tapi, kalau tanya harga kereta-kereta tu berapa?...aku tak dapat jawab...sebab aku tak minat harga kereta tu...aku minat keretanya je... :)


UPDATED!


ouh! osemm... klau dpt ni.. bawak tido la jawabnya..
chaw!